Kérj product management konzultációt és beszéljük át, hogyan tudok segíteni

Írj nekem a lenti űrlap kitöltésével vagy a megkereses@siposandrea.hu email címen. 

Sipos Andrea termékmenedzser dolgozik a laptopján

A leggyakrabban feltett kérdések

Ha még sosem dolgoztál együtt product managerrel, akkor bizonyára sok kérdés felmerült benned. Ha pedig már volt részed termékmenedzsmentben, a technikai részletek akkor is érdekesek lehetnek.

Hidd el, nagy hiány van igazán minőségi munkát végző és a szakmához jól értő, rendszerben gondolkodó termékmenedzserekből. Szeretnék ezen változtatni, ugyanis egyre nagyobb igény van a munkánkra.

Ha a piacnak megmutatjuk, hogy milyen sok hozzáadott értéket képvisel ez a munka és mennyivel profitábilisabb minden fél számára, akkor itthon is jobban elfogadják majd az ilyen jellegű segítséget.

Illetve mivel egyre nagyobb igény van erre a munkára, minden szakembernek tele a naptára, a kivitelezésre pedig általában senkinek nincs kapacitása.

Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva.

A rövid távú együttműködések esetén előre, a hosszú távú együttműködések során megállapodás szerinti gyakorisággal történik a számlázás. A szolgáltatásokról szóló számla 27% ÁFÁ-t fog tartalmazni. Minden esetben elektronikus számlát küldök.

Ha felvetted velem a kapcsolatot, én mielőbb válaszolni fogok és egyezetünk időpontot, ami a Calendly-n keresztül történik.

A megbeszélések online, Google Meet-en vagy Zoom-on keresztül zajlanak. Az ehhez szükséges linket előzőleg meg fogod kapni.

Előre lefoglalt alkalmat előtte 24 órával díjmentesen lehet lemondani vagy módosítani. 24 órán belüli lemondás esetén 50%-ot, 12 órán belüli lemondás esetén az óradíj 100%-át számolom fel. Előre kifizetett csomag esetén 12 órán belüli lemondás esetén az az alkalom elveszik.