A digitális termékek sikere a megfelelő látásmódon múlik

Termékmenedzserként abban segítek, hogy felhasználóbarát és üzletileg is sikeres online terméked lehessen, mindezt tények és adatok alapján optimalizálva.

Sipos Andrea sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező termékmenedzser

Feketeöves problémamegoldó

A legnagyobbaktól tanultam

Sok tapasztalatot szereztem olyan nagy cégeknél, mint a Prezi, Skyscanner vagy OptiMonk. 

Volt szerencsém tanulni az iparág legnagyobbjaitól: a Certified Scrum Product Owner képzést Jeff Pattonnál, a User Story Mapping c. könyv szerzőjénél végeztem el. Részt vettem Marty Cagan How To Create Products Customers Love (San Jose, California) és Roman Pichler Stakeholder Management (London) kurzusán is. 

Tudom, mitől lettek sikeresek a nagy cégek, mert részt vettem benne. És tudom azt is, hogy neked is tudok segíteni.

Miért szeretnek az ügyfeleim?

“Sokat tanultunk Anditól, akivel egy folyamatfejlesztési projektben dolgoztunk együtt. Lendületes hozzáállása, határozottsága, szakmai felkészültsége nagyon sokat segített az egész termékfejlesztési csapatunknak. Ki tudott billenteni minket a komfortzónából és az apróbb folyamatoktól kezdve az egészen magas szintű, stratégiai kérdésekben is hasznos tanácsokat tudott adni.”

Zombori Dénes – ShopRenter.hu Kft – HR Vezető

nők az informatikában

Támogatom a Women in Tech mozgalmat

Engem gyerekkoromtól kezdve körülvett az informatika, így csak később csodálkoztam rá először, milyen szerencsés vagyok.

A Prezinél megismerkedtem a Coding Girls és a Skool mozgalommal, és rájöttem, hogy sok nőnek nem adatik meg, hogy a környezete támogassa a karrierjét informatikai területen, pedig rengeteg lehetőség rejlik benne.

Szeretek ezekben a programokban részt venni, például a Skool programjaiban mentorként tevékenykedem, hogy ezzel bátorítsam és inspiráljam a női tehetségeket.

Sipos Andrea termékmenedzser mentorként támogatja a Women in Tech mozgalmat

Érdekel, milyen vagyok a magánéletben?

A 7 Harry Potter-kötetet összesen több, mint 50 alkalommal olvastam. Nem tudsz olyat kérdezni belőle, amire ne tudnám a választ.

Tiniként kutyakiállításokra jártam, a legelső weboldalamon a saját kutyámat mutattam be. Egy időben dolgoztam kutyakozmetikusként is.

Imádok utazni, különösen a városok felfedezését kedvelem. Korábbi munkáim során több európai várost is meglátogathattam, alig várom a folytatást!

Vedd fel velem a kapcsolatot, profitálj a nemzetközi tapasztalataimból Te is.