A digitális termékek sikere a megfelelő látásmódon múlik

Termékmenedzserként abban segítek, hogy felhasználóbarát és üzletileg is sikeres online terméked lehessen, mindezt tények és adatok alapján optimalizálva.

Sipos Andrea sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező termékmenedzser

Feketeöves problémamegoldó

A legnagyobbaktól tanultam

Sok tapasztalatot szereztem olyan nagy cégeknél, mint a Prezi, Skyscanner vagy OptiMonk. 

Volt szerencsém tanulni az iparág legnagyobbjaitól: a Certified Scrum Product Owner képzést Jeff Pattonnál, a User Story Mapping c. könyv szerzőjénél végeztem el. Részt vettem Marty Cagan How To Create Products Customers Love (San Jose, California) és Roman Pichler Stakeholder Management (London) kurzusán is. 

Tudom, mitől lettek sikeresek a nagy cégek, mert részt vettem benne. És tudom azt is, hogy neked is tudok segíteni.

Hol találkozhattál velem?

Sipos Andrea termékmenedzser a Laba Product Management oktatásán

Oktató a Laba product management kurzusán

A LABA-val kötött együttműködésemnek hála én tarthattam az egyik első magyar nyelvű Product Management kurzust, 2 turnusban több, mint 60 résztvevővel.

Laba kurzus

Bemutatom az általam is alkalmazott felhasználó központú gondolkodásmódot, és betekintést nyerhetsz a modern termékmenedzsment mikéntjébe és hogyanjába.
A kurzus részletei
A Kürt Akadémia digitális innováció kurzusának weboldali képe

Előadó a KÜRT Akadémia kurzusán

Az a megtiszteltetés ért, hogy a KÜRT Akadémia Digitális Innováció kurzusán az egyik alkalom előadójaként veszek részt, validáció témakörben beszélek.

KÜRT Akadémia előadó

A téma összesen 9 hazai szakértőjének segítségével lépést tarthatsz a digitalizáció fejlődésével, és győztesként kerülhetsz ki az ügyfelekért folytatott versenyben.
A kurzus részletei
sipos andrea termekfejlesztesi szakember coaching the coaches london

Coaching the Coaches program, London, 2022

2022. májusában részt vettem Marty Cagan és a Silicon Valley Product Group által szervezett Coaching the Coaches programon Londonban. Erre a programra 50 európai product coachot hívtak meg.

Coaching the Coaches

Megvitattuk a termékmenedzserek, a vezető termékmenedzserek és a termékfejlesztő cégek legnagyobb problémáit és az ezekre leginkább bevált megoldásokat.
Részletek

Miért szeretnek az ügyfeleim?

“Sokat tanultunk Anditól, akivel egy folyamatfejlesztési projektben dolgoztunk együtt. Lendületes hozzáállása, határozottsága, szakmai felkészültsége nagyon sokat segített az egész termékfejlesztési csapatunknak. Ki tudott billenteni minket a komfortzónából és az apróbb folyamatoktól kezdve az egészen magas szintű, stratégiai kérdésekben is hasznos tanácsokat tudott adni.”

Zombori Dénes – ShopRenter.hu Kft – HR Vezető

nők az informatikában

Támogatom a Women in Tech mozgalmat

Engem gyerekkoromtól kezdve körülvett az informatika, így csak később csodálkoztam rá először, milyen szerencsés vagyok.

A Prezinél megismerkedtem a Coding Girls és a Skool mozgalommal, és rájöttem, hogy sok nőnek nem adatik meg, hogy a környezete támogassa a karrierjét informatikai területen, pedig rengeteg lehetőség rejlik benne.

Szeretek ezekben a programokban részt venni, például a Skool programjaiban mentorként tevékenykedem, hogy ezzel bátorítsam és inspiráljam a női tehetségeket.

Sipos Andrea termékmenedzser mentorként támogatja a Women in Tech mozgalmat

Érdekel, milyen vagyok a magánéletben?

A 7 Harry Potter-kötetet összesen több, mint 50 alkalommal olvastam. Nem tudsz olyat kérdezni belőle, amire ne tudnám a választ.

Tiniként kutyakiállításokra jártam, a legelső weboldalamon a saját kutyámat mutattam be. Egy időben dolgoztam kutyakozmetikusként is.

Szabadidőmben sokat horgolok – amigurumi figurákat, kendőket, kisebb dísztárgyakat készítek. Ezeket megtalálod a Horgolókalandok weboldalon.

Vedd fel velem a kapcsolatot, profitálj a nemzetközi tapasztalataimból Te is.