Termékmenedzsment

Legyél magabiztos, elismert Product Manager

Miért épp tőlem tanulj?

Sipos Andrea termékmenedzser a User Story Mapping című termékfejlesztési könyvet tartja a kezében

Termékmenedzsment szolgáltatásaim:

1.

PM vagy, esetleg az szeretnél lenni

Ha érdekel a termékmenedzsment, a tech ipar, vagy már jelenleg is PM vagy, de szeretnél gyorsabb tempóban fejlődni és tapasztalt szakembertől tanulni, első kézből bennfentes infókat szerezni.

2.

Alkalmazott vagy, esetleg cégvezető

Céges kereteken belül nyújtok mentorálást konkrét problémák, kihívások kapcsán és a konzultációs folyamat során elmondom, hogy milyen területeken, milyen megoldásokat javaslok.

3.

Egyéni megoldásra van szükséged

Ha még nem tudod, hogy mire is van szükséged, vagy eseti segítségnyújtás miatt kérnél tőlem tanácsot, arra is van lehetőség. Jelentkezz konzultációra ahol meglátjuk, miként tudok segíteni.

Hogyan működik a karrier tanácsadás?

Sipos Andrea termékmenedzser mindennapi munkaeszközei a karrierváltási tanácsadáshoz

karrier tervezőknek

Ha PM szeretnél lenni, de nem tudod, hogyan

A termékmenedzsment, mint karrier egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Előbb-utóbb minden cég rájön, hogy a digitális termékek sikeréhez érdemes behozni ezt a tudást.

Ha Te is ebbe az irányba gondolkodsz, akkor ahhoz hatásos belépő kell, és az se árt, ha el tudsz igazodni a főként angol nyelvű tudásanyagban.

A karriertervezési konzultáció egy egy alkalmas beszélgetés, ami során átbeszéljük a fő kérdéseidet és javaslok továbblépési lehetőségeket (képzések, könyvek, videók, események, stb.).

gyakorlott szakembereknek

Ha tanácstalan vagy, hogy miben kellene fejlődnöd

Egy 4 alkalmas beszélgetéssorozat keretében segítek felkészülni az interjúra. Ha tudok, szívesen adok ajánlást is.

Első alkalommal ismerkedés, igények felmérése, szakmai háttér, eddig érkezett visszajelzések átbeszélése.

Második alkalommal egy írásbeli feladat átbeszélése – vagy saját példa (sok hiring folyamatnak része egy házi feladat), vagy én adok egyet. Ennek kapcsán átnézzük, milyen területeken lehet még javítani.

Harmadik alkalommal csinálunk egy mock szakmai interjút, én interjúztatok és közben, illetve a végén visszajelzést adok.

Negyedik alkalommal összefoglalunk, átnézem a CV-t, segítek javítani és beszélgetünk egy kicsit arról is, hova érdemes jelentkezni.

Sipos Andrea termékmenedzser Poduct Manager interjú felkészítést tart online
Sipos Andrea termékmenedzser karriertanácsadási konzultációra tart

nagyot álmodóknak

Ha rendszeresen beszélgetnél valakivel, aki érti a kihívásaidat

A hosszútávú együttműködést akkor ajánlom, ha komolyan gondolod a termékmenedzseri pályát. Segítek lerövidíteni a tanulási folyamatot.

Az első alkalommal találkozunk, átbeszéljük a kereteket, majd összegyűjtjük, milyen témákban tudunk együtt dolgozni. Megállapodunk a konzultációk menetrendjében, lehet hetente fix időpont, vagy elérhetőség alapján is, utóbbi esetén Calendly-n keresztül zajlik a foglalás.

Ezek az alkalmak használhatók egyes szakmai témák feldolgozására, vagy a napi munka során felmerült kihívások átbeszélésére is.

“Andi mentorként segített sikeresen beintegrálódni egy olyan pozícióba, ahol részben az ő felségterületére tévedtem. Tapasztalatom nem volt, így kétségek és zavaros fogalmak közt fordultam Andihoz, hogy segítsen egy olyan nyelvet beszélni és használni, ami az elején kínainak tűnt.”

Nóri

A leggyakrabban feltett kérdések

Ha még sosem dolgoztál együtt product managerrel, akkor bizonyára sok kérdés felmerült benned. Ha pedig már volt részed termékmenedzsmentben, a technikai részletek akkor is érdekesek lehetnek.

Hidd el, nagy hiány van igazán minőségi munkát végző és a szakmához jól értő, rendszerben gondolkodó termékmenedzserekből. Szeretnék ezen változtatni, ugyanis egyre nagyobb igény van a munkánkra.

Ha a piacnak megmutatjuk, hogy milyen sok hozzáadott értéket képvisel ez a munka és mennyivel profitábilisabb minden fél számára, akkor itthon is jobban elfogadják majd az ilyen jellegű segítséget.

Illetve mivel egyre nagyobb igény van erre a munkára, minden szakembernek tele a naptára, a kivitelezésre pedig általában senkinek nincs kapacitása.

Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva.

A rövid távú együttműködések esetén előre, a hosszú távú együttműködések során megállapodás szerinti gyakorisággal történik a számlázás. A szolgáltatásokról szóló számla 27% ÁFÁ-t fog tartalmazni. Minden esetben elektronikus számlát küldök.

Ha felvetted velem a kapcsolatot, én mielőbb válaszolni fogok és egyezetünk időpontot, ami a Calendly-n keresztül történik.

A megbeszélések online, Google Meet-en vagy Zoom-on keresztül zajlanak. Az ehhez szükséges linket előzőleg meg fogod kapni.

Előre lefoglalt alkalmat előtte 24 órával díjmentesen lehet lemondani vagy módosítani. 24 órán belüli lemondás esetén 50%-ot, 12 órán belüli lemondás esetén az óradíj 100%-át számolom fel. Előre kifizetett csomag esetén 12 órán belüli lemondás esetén az az alkalom elveszik.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva.

Tanulj tőlem és törj be a Product Management piacára. Tartozz a legjobbak közé, csinálj szép karriert.