Karriertervezőknek

Legyél Te is keresett és elismert Product Manager szakember

Miért épp tőlem tanulj?

Sipos Andrea termékmenedzser a User Story Mapping című termékfejlesztési könyvet tartja a kezében

Hogyan legyen biztos karriered?

1.

kezdő szint - karrierváltás

Belépő szintő konzultáció, ha érdekel a termékmenedzsment, vagy a tech ipar és szeretnél többet tudni arról, hogyan is készül a szoftver, milyen területek vannak, hogyan lehet “betörni”.

2.

haladó szint - interjú felkészítés

Ha szeretnél sikeresen felkészülni Product Manager interjúra. Ennek keretein belül átnézem az önéletrajzodat, készítünk mock interjúkat, adok visszajelzést korábban elkészített feladataidra.

3.

hardcore - szakmai konzultáció

Hosszútávú együttműködés, aminek keretein belül heti-kétheti rendszerességgel találkozunk, a napi munkádban adódó problémákat átbeszéljük, megoldási javaslatokat, tippeket adok rájuk.
Sipos Andrea termékmenedzser mindennapi munkaeszközei a karrierváltási tanácsadáshoz

karrier tervezőknek

Ha kacérkodsz a PM karrier gondolatával

A termékmenedzsment, mint karrier egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem véletlenül. Előbb-utóbb minden cég rájön, hogy a digitális termékek sikeréhez érdemes behozni ezt a tudást.

Ha Te is ebbe az irányba gondolkodsz, akkor ahhoz hatásos belépő kell, és az se árt, ha el tudsz igazodni a főként angol nyelvű tudásanyagban.

A karriertervezési konzultáció egy egy alkalmas beszélgetés, ami során átbeszéljük a fő kérdéseidet és javaslok továbblépési lehetőségeket (képzések, könyvek, videók, események, stb.).

gyakorlott menedzsereknek

Legyen átütő siker az interjú

Egy 4 alkalmas beszélgetéssorozat keretében segítek felkészülni az interjúra. Ha tudok, szívesen adok ajánlást is.

Első alkalommal ismerkedés, igények felmérése, szakmai háttér, eddig érkezett visszajelzések átbeszélése.

Második alkalommal egy írásbeli feladat átbeszélése – vagy saját példa (sok hiring folyamatnak része egy házi feladat), vagy én adok egyet. Ennek kapcsán átnézzük, milyen területeken lehet még javítani.

Harmadik alkalommal csinálunk egy mock szakmai interjút, én interjúztatok és közben, illetve a végén visszajelzést adok.

Negyedik alkalommal összefoglalunk, átnézem a CV-t, segítek javítani és beszélgetünk egy kicsit arról is, hova érdemes jelentkezni.

Sipos Andrea termékmenedzser Poduct Manager interjú felkészítést tart online
Sipos Andrea termékmenedzser karriertanácsadási konzultációra tart

nagyot álmodóknak

Légy meghatározó szereplő a hazai piacon

A hosszútávú együttműködést akkor ajánlom, ha komolyan gondolod a termékmenedzseri pályát. Segítek lerövidíteni a tanulási folyamatot.

Az első alkalommal találkozunk, átbeszéljük a kereteket, majd összegyűjtjük, milyen témákban tudunk együtt dolgozni. Megállapodunk a konzultációk menetrendjében, lehet hetente fix időpont, vagy elérhetőség alapján is, utóbbi esetén Calendly-n keresztül zajlik a foglalás.

Ezek az alkalmak használhatók egyes szakmai témák feldolgozására, vagy a napi munka során felmerült kihívások átbeszélésére is.

“Andi mentorként segített sikeresen beintegrálódni egy olyan pozícióba, ahol részben az ő felségterületére tévedtem. Tapasztalatom nem volt, így kétségek és zavaros fogalmak közt fordultam Andihoz, hogy segítsen egy olyan nyelvet beszélni és használni, ami az elején kínainak tűnt.”

Nóri

A leggyakrabban feltett kérdések

Ha még sosem dolgoztál együtt product managerrel, akkor bizonyára sok kérdés felmerült benned. Ha pedig már volt részed termékmenedzsmentben, a technikai részletek akkor is érdekesek lehetnek.

Hidd el, nagy hiány van igazán minőségi munkát végző és a szakmához jól értő, rendszerben gondolkodó termékmenedzserekből. Szeretnék ezen változtatni, ugyanis egyre nagyobb igény van a munkánkra.

Ha a piacnak megmutatjuk, hogy milyen sok hozzáadott értéket képvisel ez a munka és mennyivel profitábilisabb minden fél számára, akkor itthon is jobban elfogadják majd az ilyen jellegű segítséget.

Illetve mivel egyre nagyobb igény van erre a munkára, minden szakembernek tele a naptára, a kivitelezésre pedig általában senkinek nincs kapacitása.

Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva.

A rövid távú együttműködések esetén előre, a hosszú távú együttműködések során megállapodás szerinti gyakorisággal történik a számlázás. A szolgáltatásokról szóló számla 27% ÁFÁ-t fog tartalmazni. Minden esetben elektronikus számlát küldök.

Ha felvetted velem a kapcsolatot, én mielőbb válaszolni fogok és egyezetünk időpontot, ami a Calendly-n keresztül történik.

A megbeszélések online, Google Meet-en vagy Zoom-on keresztül zajlanak. Az ehhez szükséges linket előzőleg meg fogod kapni.

Előre lefoglalt alkalmat előtte 24 órával díjmentesen lehet lemondani vagy módosítani. 24 órán belüli lemondás esetén 50%-ot, 12 órán belüli lemondás esetén az óradíj 100%-át számolom fel. Előre kifizetett csomag esetén 12 órán belüli lemondás esetén az az alkalom elveszik.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Vedd fel velem a kapcsolatot ide kattintva.

Tanulj tőlem és törj be a Product Management piacára. Tartozz a legjobbak közé, csinálj szép karriert.